torsdag, august 14, 2008

Ingeborg og Matilde

Jeg har en venninna som heter Ingeborg. Hun reiste nå til Bolivia og kommer hjem rundt juletider. Månedene der nede skal hun bruke på å hjelpe til på blant annet barnehjem. Hun kommer til å oppleve utrolig mye, både godt og vondt, håper mange kan være med å be for henne og folka der nede. Ingeborg har laget en blogg til turen, sjekk ut på: http://ingeborgims.blogspot.com/.

På mandag var vi hos legen igjen med Matilde. Hun har ennå ørebetennelse og står ennå i kø på poliklinikken for å bli testet for allergi og astma. Legebesøket var ikke veldig oppløftende, men vi tas hvertfall på alvor. Siden hun har hatt ørebetennelse lenge nå, så vi tilbake til legen igjen om en måned, og hvis hun fortsatt har ørebetennelse da, henvises vi videre til øre,nese og hals. Dette kan bli spennende. Kjenner jeg er sliten av grining på nettene og ellers på dagene, tror ikke hun har det så veldig bra, men er heller ikke noe vi kan gjøre.... Må liksom bare vente og vente og vente. Håper vi snart får testet henne for allergi og astma, så har vi hvertfall ett holdepunkt. Nå er alt så usikkert. Men legen var egentlig sikker på at hun hadde astma, men vil vente på medisiner til hun har vært på poliklinikken, slik at hun ikke er medisinert når hun kommer der. Håper folk kan være med å be for Matilde.

1 kommentar:

Kristine sa...

Hehe, du får komma på besøk ein dag - uten å gi beskjed først, då får du se at det slettes ikkje e så lyst, ryddig og vakkert alltid. ;)

Eg håpe dokke får rask hjelp te Mathilde! Tar hu med i bønne mine fremmover.