tirsdag, april 06, 2010

PåskeferienHar hatt en utrolig herlig påskeferie. Første delen av ferien tilbrakte vi på Lutsi sammen med Camilla, Jon Steinar, Leah Marie og Jessie, turen kan du lese om her http://www.familienjonsson.blogspot.com/
Det var en fantastisk herlig og kjekk tur med gode venner.


Vi kom hjem fra hytta på torsdagen. Arne og Matilde var på en dagstur i sirdalen på fredag, mens jeg koste meg med å lage album... Nå er albumet helt oppdatert, til og med påsketuren på hytta er limt inn. Har også fått laget litt kort og slappet masse av.


Som de fleste vet skal vi få en liten gutt rundt begynnelsen av september. Termin er 1 september, som om vi ikke har nok familiemedlemmer som fyller året i september. Nå er jeg 19 uker på vei, og tror det er en liten fotballspiller i magen. Han sparker mye, spesielt på morgenen og kvelden.
Matilde har nok ikke forståt at det faktisk er en baby inni magen, men hun har hvertfall øvd seg på å være storesøster for Leah Marie i påsken. Det gikk veldig fint, hun passer på og hjelper til.


3 kommentarer:

maren sa...

å flotte blogg du har Dina! Å Mathilde e jo bare nydelige. Så kjekt hu og ska få ein liden bror! =) håpe alt står bra t me dokk alle sammen!

cathrin sa...

Så koselig då:D Tihi... kjekt me ennå en i september vel:p bler en travel måned d:p

Flag Stænger sa...

Døde, på arbejde, del I.: D