søndag, juni 15, 2008

Ferdig me skolen

Føler livet mitt har gått på autopilot det siste året. Står opp, skole, Matilde, Middag, Matilde, legge Matilde, vaske og rydde og eventuelt skolearbeid. Nå forsvinner skole delen, det har ennå ikke gått opp for meg. Håper det betyr at livet blir litt mindre strevsomt. Kjenner jeg trenger tid til meg selv og familien. Kunne slappe av som en familie uten at hodet er en helt annen plass.

Gleder meg også til å begynne å jobbe. Er veldig glad for at jeg skal jobbe i Hana Kirke hvor jeg kjenner mange. Det blir kjekt og utfordrende. Er ikke like begeistret over å måtte jobbe i barnehage, men det visste jeg jo at jeg måtte. Håper jeg får masse tid på ungdomsarbeidet og kan gjøre en positiv endring der.

Blir også en stor endring å sende Matilde i barnehage. Lille Matilde..... Men tror alle unger har gått av å gå i barnehage. Blir nok bra det.... Håper hun vil trives der.


Tiden går så fort og Matilde vokser fort. Håper jeg klarer å nyte tiden bedre nå når jeg ikke har skole å tenke på. En får jo aldri tilbake tiden som småbarnsmor.

2 kommentarer:

نهر الحب sa...

nice blog

I wish good luck to you
Come to my blog

Maria sa...

Gratulera - det å ver ferdig med skule e ein god følelse. Håbe du får nyta ferien!!